Makumatka Japaniin

Sio ramen-nuudeli pekonilla

Julkaistu

SIO ramen on vanhin ramenin pohjamaku. Sio ramen on erityisen suosittu Hokkaido saaren eteläosassa. Kirkas liemi on hienostunut, merisuolalla maustettu ja antaa ramenkeiton höysteille tilaa.

Lue lisää →


Seesamiöljyllä maustettu liha-kasvis Soija ramen-nuudeli

Julkaistu

Alle kymmenessä minuutissa tuunattu Soija ramen-nuudeli, joka on kuin ravintolasta? Onnistuu näillä ohjeilla Maruchanilta.

Lue lisää →


Lähde makumatkalle Japaniin ja hanki makua elämään

Julkaistu

Yksi parhaita puolia hyvissä, helpoissa ja eksoottisissa annoksissa on maku. Maut lautasella tuo makua elämään. Kun lautaselle saa makua, saa lautaselle jotain muutakin kuin kaloreita. Kalorit pitävät elossa, mutta maut pitävät pirteänä.

Lue lisää →


Yaki Natsu yakisoba nakeilla - vaihtelua grilliin helposti ja nopeasti

Julkaistu

Tällä kertaa esittelyssä Yaki Natsu yakisoba nakeilla. Taattu vaihtelu grilliin helposti ja nopeasti! Pari nakkia, paprika, porkkana ja höystöt yakisoba nuudelien kanssa - helppoa, hyvää ja eksoottista!

Lue lisää →


Nissin ramen-nuudeli shiitake höystöillä

Julkaistu

Miten höystää ramen-nuudelit helposti? Tässä resepti, jolla helposti höystät rameniin uutta säväytystä!

Lue lisää →