Ramenkaupan tarina

Mistä ramenia? Ramenkaupasta.

Alkuvuosi 2020. Kahden viikon reissu Japanissa lähenteli loppuaan. Oli aika ostaa tuliaisia.

Tuliaisten hankita alkoi olla jo tuttu juttu. Kauppaan ja laukut täyteen erilaisia ramen-nuudeleita.

Jussi kysyi Teemulta, että voidaanko ottaa yksi laukku teiltä lainaan - Finskille kuitenkin saa ruumaan 2 isoa laukkua per henkilö. Sehän olisi ihan hölmöä jättää käyttämättä. 

Illan keskustelu oli vakava. Japanissa ei ollut käytännössä turisteja. COVID-19 matkustusrajoitteet olivat juuri alkaneet purra, ja forDiners liiketoiminta pysähtyi. forDiners on palvelu, jonka kautta Japanin matkailijat voivat varata ravintolaillallisia paikallisten suosimista ravintoloista Japanin suurissa kaupungeissa. Meidän tuli löytää uusi suunta yhtiölle, ja nopeasti. Oluen äärellä tajusimme, että ramenia täynnä olevat laukut tuijottivat meitä eteisestä.

Me kannetaan Japanista nuudeleita kotiin laukkukaupalla. Me ei voida olla ainoita, jotka näistä ramen-nuudeleista tykkää, eihän?

Q: "Mistä sä haluisit ostaa Ramenia?" A: "Ramenkaupasta."

Päätimme aloittaa ramen-nuudelien myynnin Suomeen.

Nykyään palvelemme japanilaisen keittiön ystäviä omassa kotimaassamme, Suomessa. 

Olemme suomalais-japanilainen yksityisesti omistettu osakeyhtiö. Ramenkauppa on osa forDiners Oy:tä, joka on perustettu jo 2017. 

Tiimi Suomessa ja Osakassa

Ramenkaupan takana on tällä hetkellä 5 henkilön tiimi. Koska toimimme sekä Suomessa että Osakassa, niin meiltä itse asiassa puuttuu vielä perinteinen koko sakin kuva, mutta tässä muutama otos.

Osakassa testailemassa Ramenia. Jussi (oikealla, toimitusjohtaja), Nhung (videotuotanto), Antti (tekniikka).

Teemu (operatiivinen johtaja) elementissään Kyotossa - varmaankin puhelimessa tukkurin kanssa. Teemu on asunut Japanissa jo vuodesta 2013 ja nykyään asuu perheensä kanssa Osakassa.

Markus (asiakaspäällikkö), varmistaa että toimintamme vastaa asiakkaidemme eli teidän tarpeisiinne.

Suora toimitus Osakasta

Saimme toiveita eri tuotteista, mutta Suomen varasto rajoitti meitä. Valikoiman uudistaminen on nopeaa, kun voimme hankkia tuotteet hetkessä luottotukkurilta.

Onpa siis japanilainen keittiö sinulle ennestään tuttu, tai haluat vain helppoja ja maukkaita aterioita kotiisi, uskomme vakaasti ettet pety jos kokeilet ramenia.

Miksi valitsisit Ramenkaupan

  1. Pohjois-Euroopan laajin valikoima autenttisia ramen-nuudeleita.
  2. Suora toimitus varastostamme Osakasta, Japanista.
  3. Suomalainen asiakaspalvelu Helsingissä, Suomessa.
  4. Tyytyväisyystakuu: jos petyt niin saat rahasi takaisin.
TILAA RAMEN-NUUDELISI

Jäikö kysymyksiä tai askarruttavia asioita?

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi - ota yhteyttä meihin vaikka sähköpostitse osoitteseen customerservice@ramenkauppa.fi.

Ramenkauppa on suomalais-japanilainen verkkokauppa