Makumatka joka vie Japaniin, helposti.

Ramenkauppa ei pelasta maailmaa.

Ramenkauppa pelastaa harmaan iltapäivän, kiireisen kotiinpaluun, ja illan, kun kaupassa ei ehtinyt käydä. Sen hetken, kun toivot, että kaapista löytyy jotain hyvää.

Ramenkauppa syntyi kysymyksestä: Mistä ramenia?

Ramenkaupan idea syntyi alkuvuodesta 2020. Kahden viikon reissu Japanissa lähenteli loppuaan. Oli aika ostaa tuliaisia.

Tuliaisten hankinta alkoi olla jo tuttu juttu. Ramen nuudelit pääosassa, tottakai. Kauppaan ja laukut täyteen erilaisia ramen-nuudeleita.

Jussi kysyi Teemulta, että voidaanko ottaa yksi laukku teiltä lainaan. Finskille kuitenkin saa ruumaan 2 isoa laukkua per henkilö, ja sehän olisi ihan hölmöä jättää käyttämättä.

Illalla oluen äärellä tajusimme, että ramen nuudeleita täynnä olevat laukut tuijottivat meitä eteisestä.

Me kannetaan Japanista nuudeleita kotiin laukkukaupalla. Me ei voida olla ainoita, jotka näistä ramen-nuudeleista tykkää, eihän?

Q: "Mistä sä haluisit ostaa Ramenia?" A: "Ramenkaupasta."

Päätimme aloittaa ramen-nuudelien myynnin Suomeen.

Nykyään Ramenkauppa -brändin takana on suomalainen forDiners Oy ja japanilainen Pioneric Co., Ltd. forDiners Oy toimii Ramenkaupan suomalaisena asiakaspalvelun toimijana ja Pioneric taas on Teemun yritys Japanissa, joka takaa japanilaisella laatutasolla valikoidut tuotteet niiden toimituksen asiakkaille Suomeen.

Onpa siis japanilainen keittiö sinulle ennestään tuttu, tai haluat vain helppoja ja maukkaita aterioita kotiisi, uskomme vakaasti ettet pety jos kokeilet ramenia.

  • Aidot maut suoraan Japanista!

    Aidot Japanilaiset nuudelit ovat harvinaisia Suomessa, ja kyllä, maku on ihan "toista maata" kuin normikaupassa. Meiltä saat uusimmat maut suoraan Japanista toimitettuna asuit Rovaniemellä tai Helsingissä.

  • Ohjeet suomeksi!

    Japanilaisissa rameneissa yleensä mausteita ei keitetä nuudeleiden kanssa ja nuudeleiden paksuudet vaihtelevat, kuten myös kypsennysaika! Mutta ei hätää, laitamme mukaan valmistusohjeet suomeksi. Kuka vain osaa tehdä nuudeleita!

  • Tyytyväisyystakuu!

    Meille on tärkeää että asiakas on tyytyväinen. Valitsemme ja pakkaamme tuottee huolella ja pyrimme toimittamaan ne positiivisesti yllättävällä nopeudella, mutta jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen otamme palautukset vastaan Helsinkiin.

1 / 3