Alle kymmenessä minuutissa tuunattu Soija ramen-nuudeli, joka on kuin ravintolasta? Onnistuu näillä ohjeilla Maruchanilta.
Ainekset yhteen annokseen
Possun kylkeä tai paksuhkoa pekonia | 50 grammaa |
Kevätsipuli | 1/3 |
Sinun lempivihanneksia | 80 grammaa |
Soijakastiketta | 1 ruokalusikallinen |
Seesamiöljyä | 1 ruokalusikallinen |
Kiehuvaa vettä | 5 desilitraa |
Soija ramen-nuudeli (nuudeli ja mauste) | 1 kappale |
Viimeistelyyn mustapippuri | Maun mukaan |
Viimeistelyyn seesamiöljyä | Suositus 1 teelusikallinen |
Valmistusohje
Aloita annos valmistelemalla. Ota leikkuulauta, kasari, tai kattila, ja keittiöveitsi esiin. Aloita sen jälkeen:
1. Leikkaa kevätsipuli vinosti noin 1 senttimetrin paksuiksi siivuiksi. Valmistele possu myös suupaloiksi. Leikkaa myös kasvikset sopiviksi paloiksi.
2. Lisää seesamiöljy kasariin tai pannuun ja laita pannu keskilämmölle. Paista kevätsipuli kunnes se on sopivasti muuttunut kullan väriseksi. Kun sipuli on sopiva, lisää possu.
3. Siirrä ainekset pannun sivuille ja lisää Soijakastike pannuun. Kuumenna nopeasti soijakastike, ja lisää Sinun lempivihannekset kypsentymään. Paista koko pannullinen nopeasti.
4. Lisää kiehuva vesi pannuun, ja laita ramen-nuudelipakka perään. Anna kiehua yksi (1) minuutti. Käännä pakka ympäri puikoilla ja löysennä pakkaa hieman puikoilla. Anna kiehua kaksi (2) minuuttia lisää.
5. Lisää ramen-nuudelien mukana tullut mauste ramen-nuudeli kulhoon, josta aiot nauttia tai tarjoilla ramen-nuudelikeiton. Kaada vain liemi kulhoon mausteen päälleja sekoita.
6. Lisää ramen-nuudelit ja ainekset. Asettele ainekset kauniisti kulhoon, ja lisää mustapippuria ja seesami-öjy, mikäli pidät erityisesti seesamin mausta.
Ramen-nuudeli keittosi on valmis! Lopun nopeat vinkit: muista kaataa mauste ramen-nuudelikulhoon, ja lisätä perään ensin keitinliemi. Soijakastike saa kasvikset maistumaan entistä paremmilta, kova suositus!
Hanki RAMENLOOTA ja nauti.
Lähde: Maruchan.