Seesamiöljyllä maustettu liha-kasvis Soija ramen-nuudeli

Seesamiöljyllä maustettu liha-kasvis Soija ramen-nuudeli

Alle kymmenessä minuutissa tuunattu Soija ramen-nuudeli, joka on kuin ravintolasta? Onnistuu näillä ohjeilla Maruchanilta.

Ainekset yhteen annokseen 

Possun kylkeä tai paksuhkoa pekonia  50 grammaa
Kevätsipuli 1/3
Sinun lempivihanneksia 80 grammaa
Soijakastiketta 1 ruokalusikallinen
Seesamiöljyä 1 ruokalusikallinen
Kiehuvaa vettä 5 desilitraa
Soija ramen-nuudeli (nuudeli ja mauste) 1 kappale
Viimeistelyyn mustapippuri Maun mukaan
Viimeistelyyn seesamiöljyä Suositus 1 teelusikallinen


Valmistusohje

Aloita annos valmistelemalla. Ota leikkuulauta, kasari, tai kattila, ja keittiöveitsi esiin. Aloita sen jälkeen:

1. Leikkaa kevätsipuli vinosti noin 1 senttimetrin paksuiksi siivuiksi. Valmistele possu myös suupaloiksi. Leikkaa myös kasvikset sopiviksi paloiksi.
2. Lisää seesamiöljy kasariin tai pannuun ja laita pannu keskilämmölle. Paista kevätsipuli kunnes se on sopivasti muuttunut kullan väriseksi. Kun sipuli on sopiva, lisää possu.
3. Siirrä ainekset pannun sivuille ja lisää Soijakastike pannuun. Kuumenna nopeasti soijakastike, ja lisää Sinun lempivihannekset kypsentymään. Paista koko pannullinen nopeasti.
4. Lisää kiehuva vesi pannuun, ja laita ramen-nuudelipakka perään. Anna kiehua yksi (1) minuutti. Käännä pakka ympäri puikoilla ja löysennä pakkaa hieman puikoilla. Anna kiehua kaksi (2) minuuttia lisää.
5. Lisää ramen-nuudelien mukana tullut mauste ramen-nuudeli kulhoon, josta aiot nauttia tai tarjoilla ramen-nuudelikeiton. Kaada vain liemi kulhoon mausteen päälleja sekoita.
6. Lisää ramen-nuudelit ja ainekset. Asettele ainekset kauniisti kulhoon, ja lisää mustapippuria ja seesami-öjy, mikäli pidät erityisesti seesamin mausta.

  Ramen-nuudeli keittosi on valmis! Lopun nopeat vinkit: muista kaataa mauste ramen-nuudelikulhoon, ja lisätä perään ensin keitinliemi. Soijakastike saa kasvikset maistumaan entistä paremmilta, kova suositus!

  Hanki RAMENLOOTA ja nauti.

  Lähde: Maruchan.

  Kirjoita kommentti

  Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.

  • Aidot maut suoraan Japanista!

   Meiltä löydät uusimmat maut suoraan Japanista toimitettuna, asuit Helsingissä tai vaikka Nuorgamissa. Aidot japanilaiset nuudelit ovat harvinaisia Suomessa. Näissä maku on ihan toista maata kuin normikaupan hyllystä.

  • Ohjeet suomeksi!

   Japanilaisissa rameneissa yleensä mausteita ei keitetä nuudeleiden kanssa ja nuudeleiden paksuudet vaihtelevat, kuten myös kypsennysaika! Mutta ei hätää, laitamme mukaan valmistusohjeet suomeksi. Kukatahansa osaa tehdä nuudeleita!

  • Tyytyväisyystakuu!

   Meille on tärkeää että asiakas on tyytyväinen. Valitsemme ja pakkaamme tuottee huolella ja pyrimme toimittamaan ne positiivisesti yllättävällä nopeudella, mutta jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen otamme palautukset vastaan Helsinkiin.