Tonkotsu ramen-nuudeli kalkkunalla 10 minuutissa

Tonkotsu ramen-nuudeli kalkkunalla 10 minuutissa

Helppo ja ruokaisa 10 minuutin resepti tonkotsu ramenille! Tässä resepti, jolla Tonkotsu ramen toimii jopa illallisena.

Ainekset:

  • 2 pehmeäksi keitettyä kananmunaa
  • Hyvälaatuinen kalkkunaleike
  • Purkkimaissia
  • Kevätsipuli

Valmistus:

1. Laita vesi kiehumaan kananmunia varten ja lisää munat kädenlämpöiseen veteen. Kun vesi kiehuu, niin laita ajastin 6 minuuttia, jos haluat samanlaiset kananmunat kuin videolla. Juoksevan saat 5 minuutissa.

2. Pilko kevätsipuli ja ota maissi valmiiksi. Siivuta leike.

3. Kun 6 minuuttia on mennyt, ota munat pois ja huuhtele kylmällä vedellä.

4. Laita noin 5dl vettä (jos haluat enemmän lientä laita vettä 6,5dl) kiehumaan ramen-nuudeleita varten. Kun vesi kiehuu, niin laita ramen-nuudelit mukaan ja aseta ajastin 4 minuuttia.

5. Kuori kananmunat. Ota lautanen esiin. Laita lautaselle mauste-seos.

6. Kaada ramen-nuudelien keitinvesi maustetta sekoittaen. Laita ramenit kulhoon myös. LISÄÄ ÖLJY (unohtui videolla).

7. Lisää höysteet. Nauti!

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.

  • Aidot maut suoraan Japanista!

    Meiltä löydät uusimmat maut suoraan Japanista toimitettuna, asuit Helsingissä tai vaikka Nuorgamissa. Aidot japanilaiset nuudelit ovat harvinaisia Suomessa. Näissä maku on ihan toista maata kuin normikaupan hyllystä.

  • Ohjeet suomeksi!

    Japanilaisissa rameneissa yleensä mausteita ei keitetä nuudeleiden kanssa ja nuudeleiden paksuudet vaihtelevat, kuten myös kypsennysaika! Mutta ei hätää, laitamme mukaan valmistusohjeet suomeksi. Kukatahansa osaa tehdä nuudeleita!

  • Tyytyväisyystakuu!

    Meille on tärkeää että asiakas on tyytyväinen. Valitsemme ja pakkaamme tuottee huolella ja pyrimme toimittamaan ne positiivisesti yllättävällä nopeudella, mutta jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen otamme palautukset vastaan Helsinkiin.