Yakisoba nuudelit makkaralla höystettynä

Yakisoba nuudelit makkaralla höystettynä

Tämä Nagoyasta kotoisin oleva resepti ammentaa inspiraation italialaisesta makkarasta. Resepti on suosittu erityisesti teppanyaki-ruoan ystäville, jotka haluavat kokeilla jotain uutta. Tämäkin on tottakai helppo valmistaa oli kyseessä sitten lounas, pikainen illallinen, perhearkeen herkullinen vaihtelua tai myös yakisoba sopii juhliin ja illanistujaisiin. Makkara, sipuli, paprika ja shimeji-sienet täyttävät tämän mausteisen japanilaisen yakisoban.

Kokeile tätä reseptiä jos etsit yakisobaan uusia kulmia!

Makuelämys Japanista

Tämä annos on täynnä erilaisia makuja, jotka sekoittuvat kivasti yhteen. Soijaiset yakisoba-nuudelit ovat täynnä herkullista mausteista makkaraa, sipulia, paprikaa ja shimeji-sieniä, jotka antavat tälle aterialle maun. Ja ei kursailla! Ketsuppi tekee täydellisen parin tälle japanilaiselle annokselle, ja koristelee annoksen yllättävän kivasti.

Tämä on helppo ja nopea valmistaa ja sopii täydellisesti omaan arkeen tai myös illanistujaisiin.

Resepti:

Ainekset (kahdelle henkilölle):

 • Maruchan yakisoba, yksi tai kaksi pakettia
 • Makkara, 2 kpl
 • Sipuli, 1/4 kpl
 • Paprika, 1/2 kpl
 • Shimeji-sieni, 1/4 pakettia (voit korvata myös muulla sienellä)
 • Kananmuna, 2 kpl
 • Öljy, 2 tl
 • Ketsuppia maun mukaan

Valmistus:

 1. Leikkaa makkara siivuiksi viistosti. Leikkaa sipuli ja paprika viipaleiksi, noin 5mm paksuiksi. Jaa shimeji-sienet pieniksi tertuiksi.
 2. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuli, paprika, makkara ja shimeji-sienet.
 3. Siirrä esipaistetut ainekset hetkeksi sivuun ja ota yakisoba-nuudelit pannuulle. Kypsennä yakisoba pannulla lisäten pikkuhiljaa vettä, ja käännellen nuudeleita, kunnes ne pehmenevät. 
 4. Kun yakisoba-nuudelit ovat valmiit, niin lisää esipaistetut ainekset ja sekoita.
 5. Seuraavaksi lisää mukana tuleva yakisoba maustepussi ja ja kaada hieman vettä (noin puoli desiä). Sekoita tasaisesti.
 6. Riko kananmunat erilliseen kulhoon ja sekoita nopeasti.
 7. Siirrä yakisoba keskelle ja lisää sekoitetut ympärille. Sekoita hieman ja anna munien kypsyä jälkilämmössä. Koristele ketsupilla maun mukaan.

Tarjoile heti! On muuten hyvää.

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.

 • Aidot maut suoraan Japanista!

  Meiltä löydät uusimmat maut suoraan Japanista toimitettuna, asuit Helsingissä tai vaikka Nuorgamissa. Aidot japanilaiset nuudelit ovat harvinaisia Suomessa. Näissä maku on ihan toista maata kuin normikaupan hyllystä.

 • Ohjeet suomeksi!

  Japanilaisissa rameneissa yleensä mausteita ei keitetä nuudeleiden kanssa ja nuudeleiden paksuudet vaihtelevat, kuten myös kypsennysaika! Mutta ei hätää, laitamme mukaan valmistusohjeet suomeksi. Kukatahansa osaa tehdä nuudeleita!

 • Tyytyväisyystakuu!

  Meille on tärkeää että asiakas on tyytyväinen. Valitsemme ja pakkaamme tuottee huolella ja pyrimme toimittamaan ne positiivisesti yllättävällä nopeudella, mutta jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen otamme palautukset vastaan Helsinkiin.