Ramenkauppa tilauksen toimitus

Valtaosa tuotteista ilmaisella toimituksella.

Tilauksen toimituksen eteneminen

 1. Tilaukset käsitellään neljän arkipäivän sisällä. Voit myös valita lisäpalveluna kassalla pikatoimituksen, jolloin tilauksesi käsitellään alle 24 tunnin aikana. 
 2. Saat tilauksen käsittelyn yhteydessä ilmoituksen sähköpostiisi, josta löydät seurantakoodin. Tilauksesi tulee näkyviin pian myös OmaPostiin.
 3. Paketit saapuvat sujuvasti 5-14 vuorokaudessa lähimpään Postiisi tai Postin kumppanin toimipisteeseen. 
 4. Helppo tapa tarkistaa tilauksesi status on myös Ramenkaupan Oma tili -osio.

Paketit toimitetaan japanilaisittain huolellisesti ja turvallisesti pakattuna. Me pakkaamme itse tilaukset Japanissa varastollamme Osakassa.

Tullaamme lähetykset puolestasi. 

Ramenkaupasta tilaaminen on helppoa. Voit shoppailla meillä kuten missä tahansa muussa kotimaisessa verkkokaupassa.

Kaikki EU:n ulkopuoliset verkkokauppaostokset on tullattu 1.7.2021 alkaen. Valtaosan Ramenkaupan tuotteiden ALV prosentti on 14%, jonka maksat jo kassalla. Ilmoitamme lähettäessä kuljetusliikkeelle IOSS numeromme, jonka avulla lähetys saapuu pysähtymättä tulliin ja maksamme arvolisäveron Verottajalle.

Lue lisää IOSS järjestelmästä: https://tulli.fi/henkiloasiakkaat/netista-tilaajalle/kuka-tullaa-paketin/iosstunniste

Mikäli tilauksesi toimituksesta on mitään kysyttävää, niin otathan meihin yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse asiakaspalvelu@ramenkauppa.fi. 

 • Aidot maut suoraan Japanista!

  Aidot Japanilaiset nuudelit ovat harvinaisia Suomessa, ja kyllä, maku on ihan "toista maata" kuin normikaupassa. Meiltä saat uusimmat maut suoraan Japanista toimitettuna asuit Rovaniemellä tai Helsingissä.

 • Ohjeet suomeksi!

  Japanilaisissa rameneissa yleensä mausteita ei keitetä nuudeleiden kanssa ja nuudeleiden paksuudet vaihtelevat, kuten myös kypsennysaika! Mutta ei hätää, laitamme mukaan valmistusohjeet suomeksi. Kuka vain osaa tehdä nuudeleita!

 • Tyytyväisyystakuu!

  Meille on tärkeää että asiakas on tyytyväinen. Valitsemme ja pakkaamme tuottee huolella ja pyrimme toimittamaan ne positiivisesti yllättävällä nopeudella, mutta jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen otamme palautukset vastaan Helsinkiin.

1 / 3