Grilli-Yakisoba: Tuhti annos savuisia ja soijaisia aromeita!

Tukeva Grilli-Yakisoba | Ramenkauppa

Kun puhumme japanilaisesta ruoasta, sushi ja ramen tulevat usein ensimmäisenä mieleen. Mutta Japanin kulinaarinen kenttä on paljon monipuolisempi. Esittelemme tänään yhden suosikeistamme: grillatulla porsaankyljellä ja vihanneksilla höystetyn yakisoban.

Mikä tekee tästä yakisoba annoksesta erityisen?

Tämänkertainen annos ei sinänsä poikkea normaalista yakisobasta suuresti, mutta on nimenomaan kesäkauden herkku! Tähän annokseen on käytetty "eilisen grilli-illan" yli jääneet vihannekset ja liha. Tässä tapauksessa possun-kylkeä, grillattua porkkanaa, vihreää paprikaa (ピーマン) ja sipulia. Grillatun possun ja vihannesten savuiset aromit yhdistettynä yakisoban mausteisen soijaisiin vivahteisiin luo makujen sinfonian vailla vertaa.

Yakisoban valmistus

Tähän annokseen tarvitset grilli-illasta ylijääneita vihanneksia ja lihaa. Makkarat käy myös erinomaisesti. Siivuta nämä ainekset sopivan ohuiksi suupaloiksi. Porkkanat on hyvä leikata tikuiksi. Valmistelun aikana valmista annos yakisobaa pussin ohjeiden mukaan. Hieman ennen kun yakisoba on täysin paistettu, lisää siivutetut vihannekset ja liha(makkara) pannulle. Sekoita ronskisti siten että yakisoban maustekastike tarttuu myös höysteisiin. Siirrä annos lautaselle ja viimeistele vaikka majoneesilla. Kuvan annos on Teppan Yakisoba:lla tehty, joten mukaan kuuluvat merilevähiutaleet ovat myös koristamassa annosta.

Helppoa ja koukuttavan herkullista!

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.

  • Aidot maut suoraan Japanista!

    Meiltä löydät uusimmat maut suoraan Japanista toimitettuna, asuit Helsingissä tai vaikka Nuorgamissa. Aidot japanilaiset nuudelit ovat harvinaisia Suomessa. Näissä maku on ihan toista maata kuin normikaupan hyllystä.

  • Ohjeet suomeksi!

    Japanilaisissa rameneissa yleensä mausteita ei keitetä nuudeleiden kanssa ja nuudeleiden paksuudet vaihtelevat, kuten myös kypsennysaika! Mutta ei hätää, laitamme mukaan valmistusohjeet suomeksi. Kukatahansa osaa tehdä nuudeleita!

  • Tyytyväisyystakuu!

    Meille on tärkeää että asiakas on tyytyväinen. Valitsemme ja pakkaamme tuottee huolella ja pyrimme toimittamaan ne positiivisesti yllättävällä nopeudella, mutta jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen otamme palautukset vastaan Helsinkiin.