Herkullisen tulinen Kimchi-Ramen: Tulisuuden ja Umamin Täydellinen Liitto

Herkullisen tulinen Kimchi-Ramen | Ramenkauppa

Yksi ramenin hienouksista on sen kyky muuntautua loputtomasti. Tänään, haluamme esitellä teille tulisen ja maukkaan Kimchi-ramenin. Tämä Etelä-Koreasta peräisin oleva herkullinen fermentoitu kaalisalaatti antaa ramenille uuden, eksoottisen vivahteen.

Mikä tekee Kimchi-Ramenista erityisen?

Kimchi-ramenin ainutlaatuinen maku tulee pääosin sen kahdesta pääainesosasta: tulisesta kimchistä ja umamista rikkaasta ramenista. Kimchi tuo mukanaan happaman, hieman makean ja tulisen vivahteen, joka täydentää ramenin umamia ja suolaisuutta erinomaisesti.

Kimchi-Ramenin valmistus

Kimchi-ramenin valmistus ei eroa paljon perinteisen ramenin valmistuksesta. Tarvitset vain lempimakusi Ramenkaupan valikoimasta ja sopivan tulista kimchi:ä. Ramenin mauksi Ramenkauppa suosittelee perinteistä soija-ramenia! Aluksi valmista ramen annos ohjeiden mukaan mutta viimeisen keitto-minuutin kohdilla lisää kimchiä keitinliemeen. Viimeistele annos viipaloidulla lisäämällä hieman kimchiä sellaisenaan annoksen päälle. Myös vihreällä sipulilla ja halutessasi chilillä tai seesaminsiemenillä saa vivahteikkaan annoksen aikaiseksi.

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.

  • Aidot maut suoraan Japanista!

    Meiltä löydät uusimmat maut suoraan Japanista toimitettuna, asuit Helsingissä tai vaikka Nuorgamissa. Aidot japanilaiset nuudelit ovat harvinaisia Suomessa. Näissä maku on ihan toista maata kuin normikaupan hyllystä.

  • Ohjeet suomeksi!

    Japanilaisissa rameneissa yleensä mausteita ei keitetä nuudeleiden kanssa ja nuudeleiden paksuudet vaihtelevat, kuten myös kypsennysaika! Mutta ei hätää, laitamme mukaan valmistusohjeet suomeksi. Kukatahansa osaa tehdä nuudeleita!

  • Tyytyväisyystakuu!

    Meille on tärkeää että asiakas on tyytyväinen. Valitsemme ja pakkaamme tuottee huolella ja pyrimme toimittamaan ne positiivisesti yllättävällä nopeudella, mutta jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen otamme palautukset vastaan Helsinkiin.