Yksi ramenin hienouksista on sen kyky muuntautua loputtomasti. Tänään, haluamme esitellä teille tulisen ja maukkaan Kimchi-ramenin. Tämä Etelä-Koreasta peräisin oleva herkullinen fermentoitu kaalisalaatti antaa ramenille uuden, eksoottisen vivahteen.
Mikä tekee Kimchi-Ramenista erityisen?
Kimchi-ramenin ainutlaatuinen maku tulee pääosin sen kahdesta pääainesosasta: tulisesta kimchistä ja umamista rikkaasta ramenista. Kimchi tuo mukanaan happaman, hieman makean ja tulisen vivahteen, joka täydentää ramenin umamia ja suolaisuutta erinomaisesti.
Kimchi-Ramenin valmistus
Kimchi-ramenin valmistus ei eroa paljon perinteisen ramenin valmistuksesta. Tarvitset vain lempimakusi Ramenkaupan valikoimasta ja sopivan tulista kimchi:ä. Ramenin mauksi Ramenkauppa suosittelee perinteistä soija-ramenia! Aluksi valmista ramen annos ohjeiden mukaan mutta viimeisen keitto-minuutin kohdilla lisää kimchiä keitinliemeen. Viimeistele annos viipaloidulla lisäämällä hieman kimchiä sellaisenaan annoksen päälle. Myös vihreällä sipulilla ja halutessasi chilillä tai seesaminsiemenillä saa vivahteikkaan annoksen aikaiseksi.