1000 annosta nuudeleita toiselle puolelle maapalloa - Viikkokirje #2

1000 annosta nuudeleita toiselle puolelle maapalloa - Viikkokirje #2

On toisen viikkokirjeen aika.

Pyrimme tuplaamaan tilauksemme tukkuun kohtuullisen nopeasti. Vaikka toimintamme on pienimuotoista, silti määrä konkretisoitui taas tällä viikolla, kun välivarastoon paukahti noin 1000 annosta ramen- ja yakisoba nuudeleita. Niistä riittäisi syötävää jo aamuin sekä illoin reiluksi vuodeksi yhdelle henkilölle.

Vertailun vuoksi: Suomalaiset googlaa kuukausittain ”yakisoba” 100-1000 kertaa. Johtopäätös? Me luomme uutta markkinaa toiselta mantereelta uudelle annokselle. Suomalaiset eivät vielä etsi yakisobaa. Vaikeustasoa riittää, kun yakin makua ja tuoksua ei millään mainoksella tai hinnalla liikuta pikseleiden läpi.

Miten luoda markkina annokselle, kun ei voi antaa maistiaisia?

Käynnistimme tällä viikkoa operaatiota markkinan luomiseen ensimmäisten restart viikkojen romantisoinnin jälkeen. Meidän mainosbudjettimme on tiukka, joten mittaamme markkinoinnin panoksia sentin ja klikin tarkkuudella. Viimeisen viikon
aikana teimme 10 testiä, joiden pohjalla meille edelleen ylivoimaisesti kustannustehokkain kanava tavoittaa asiakkaamme on Reddit. Teimme myös kaksi kokeilua TikTokissa, mutta koska tiimistä kukaan ei ole TikTok käyttäjä, niin emme oikein ymmärrä miten alusta toimii ja kokeilut jäivät täysin opetteluksi.

Yhteenvetona viikosta voitaneen todeta, että markkinan luominen mannerten välillä ei ole helppoa uudelle annokselle, mutta hauskaa se on. Se on kokeilua, kokeilua, ja välillä myös onnistumista.

Kiitos myös vastauksista edelliseen viikkokirjeeseen. Saimme kysymyksiä mm. vastuullisuus työstämme, johon otamme kantaa heti kun vain aikamme riittää avata toimintaamme enemmän.

  • Aidot maut suoraan Japanista!

    Meiltä löydät uusimmat maut suoraan Japanista toimitettuna, asuit Helsingissä tai vaikka Nuorgamissa. Aidot japanilaiset nuudelit ovat harvinaisia Suomessa. Näissä maku on ihan toista maata kuin normikaupan hyllystä.

  • Ohjeet suomeksi!

    Japanilaisissa rameneissa yleensä mausteita ei keitetä nuudeleiden kanssa ja nuudeleiden paksuudet vaihtelevat, kuten myös kypsennysaika! Mutta ei hätää, laitamme mukaan valmistusohjeet suomeksi. Kukatahansa osaa tehdä nuudeleita!

  • Tyytyväisyystakuu!

    Meille on tärkeää että asiakas on tyytyväinen. Valitsemme ja pakkaamme tuottee huolella ja pyrimme toimittamaan ne positiivisesti yllättävällä nopeudella, mutta jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen otamme palautukset vastaan Helsinkiin.