IOSS-käytössä, lähetykset perille tullaamatta!

IOSS-käytössä, lähetykset perille tullaamatta!

Olemme erittäin innoissamme voidessamme kertoa teille iloisia uutisia! Neljän kuukauden jälkeen olemme viimein ottaneet onnistuneesti käyttöön IOSS (Import One-Stop Shop) -järjestelmän. Tämän aikana olemme lähettäneet noin kymmeniä viestejä, puheluita Verohallintoon ja Tulliin, hakemuksia ja taistelua järjestelmien kanssa. Mutta nyt ensimmäiset lähetykset ovat saapuneet ongelmitta perille tullamatta. Haluamme kiittää teitä kärsivällisyydestänne ja kaikesta tuestanne tämän prosessin aikana.

Nyt kun IOSS-järjestelmä on käytössämme, voimme tarjota valikoiman aitoja japanilaisia ramen-nuudeleita ja yakisoaa ilman ylimääräisiä viivästyksiä tai tullimaksuja. Tämä on merkittävä askel eteenpäin, ja olemme innoissamme voidessamme palvella teitä entistä paremmin.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelujamme ja valikoimaamme vastaamaan juuri teidän tarpeita ja toiveita. Olisi siksi mahtavaa kuulla teidän toiveitanne siitä, mitä aitoja japanilaisia tuotteita haluaisitte nähdä valikoimassamme. Mitä haluaisitte ostaa Ramenkauppa.fi:stä? Tule siis mukaan rakentamaan Suomen paras japanilaisten tuotteiden nettikauppa, täytä kysely täältä!

 -KYSELYYN TÄSTÄ-

Kiitämme teitä vielä kerran kärsivällisyydestänne ja tuestanne, ja odotamme innolla jännittäviä kehitysaskeleita yhdessä teidän kanssanne. Olette lämpimästi tervetulleita jakamaan ideoitanne ja toiveitanne kanssamme!

Keväisin terveisin,

Ramenkaupan tiimi

  • Aidot maut suoraan Japanista!

    Meiltä löydät uusimmat maut suoraan Japanista toimitettuna, asuit Helsingissä tai vaikka Nuorgamissa. Aidot japanilaiset nuudelit ovat harvinaisia Suomessa. Näissä maku on ihan toista maata kuin normikaupan hyllystä.

  • Ohjeet suomeksi!

    Japanilaisissa rameneissa yleensä mausteita ei keitetä nuudeleiden kanssa ja nuudeleiden paksuudet vaihtelevat, kuten myös kypsennysaika! Mutta ei hätää, laitamme mukaan valmistusohjeet suomeksi. Kukatahansa osaa tehdä nuudeleita!

  • Tyytyväisyystakuu!

    Meille on tärkeää että asiakas on tyytyväinen. Valitsemme ja pakkaamme tuottee huolella ja pyrimme toimittamaan ne positiivisesti yllättävällä nopeudella, mutta jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen otamme palautukset vastaan Helsinkiin.