Ramenkauppa | Ramen on elämäntapa!!

Shoppaile helposti aitoja premium yakisoba ja ramen-nuudeleita suoraan Japanista!

ALV ja TOIMITUS sisältyy hintoihin!

Ramenkauppa.fi - suora kanavasi Japaniin. Ostamalla ramenisi ja yakisobasi Ramenkaupasta voit olla varma siitä, että kulhossasi höyryää 100% samat maut, samat mausteet ja samat nuudelit kuin nousevan auringon maassa.

Valitettavasti joudumme lopettamaan toiminnan jota ennen myymme varastot tyhjiksi noin omakustanne hintaan (osa tuotteista on tukevasti pakkasella).

Jos ramen tai yakisoba kiinostaa kannattaa toimia nyt vielä kun valikoimaa on jäljellä.


Ramenkauppa | Lähde Makumatkalle!
 • Aidot maut suoraan Japanista!

  Aidot Japanilaiset nuudelit ovat harvinaisia Suomessa, ja kyllä, maku on ihan "toista maata" kuin normikaupassa. Meiltä saat uusimmat maut suoraan Japanista toimitettuna asuit Rovaniemellä tai Helsingissä.

 • Ohjeet suomeksi!

  Japanilaisissa rameneissa yleensä mausteita ei keitetä nuudeleiden kanssa ja nuudeleiden paksuudet vaihtelevat, kuten myös kypsennysaika! Mutta ei hätää, laitamme mukaan valmistusohjeet suomeksi. Kuka tahansa osaa tehdä nuudeleita!

 • Tyytyväisyystakuu!

  Meille on tärkeää että asiakas on tyytyväinen. Valitsemme ja pakkaamme tuottee huolella ja pyrimme toimittamaan ne positiivisesti yllättävällä nopeudella, mutta jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen otamme palautukset vastaan Helsinkiin.

1 / 3
 • Sujuva toimitus!

  Sujuvasti suoraan Japanista!

  Lähimpään Postin toimipisteeseen tai edustukseen, kuten R-Kioskiin, S- tai K-kauppaan.

 • Arvosteluja asiakkailtamme

  Pyrimme tuottamaan "japanilaisen palvelukokemuksen" asiakkaillemme. Se tarkoittaa, että meidän tavoite on tehdä asiakas enemmän kuin tyytyväiseksi.

  Siksi Ramenkaupassa on tyytyväisyystakuu!


Puuttuuko kaupasta tuote jonka haluaisit? Ota yhteyttä ja toivo tuotetta kauppaan!