Mitä jos kaapissa olisi aina jotain syntisen hyvää?

Ramenkauppa pelastaa harmaan iltapäivän. Kiireisen kotiinpaluun. Alkuillan, kun kaupassa ei ehtinyt käydä. Sen hetken, kun toivot, että kaapista löytyy jotain hyvää.

Tiesitkö, että aitojen rameneiden maustelientä ei yleensä keitetä? Näin maku pysyy mahdollisimman rikkaana.

 

Ramenkaupan idea syntyi alkuvuodesta 2020. Kahden viikon reissu Japanissa lähenteli loppuaan. Oli aika ostaa tuliaisia. Ramen nuudelit pääosassa, tottakai.

Kauppaan, ja laukut täyteen aitoja kunnon ramen-nuudeleita. Valikoimaa oli Osakassa kaupat pullollaan.

Illalla oluen äärellä tajusimme, että ramen nuudeleita täynnä olevat laukut tuijottivat meitä eteisestä. Me kannetaan Japanista nuudeleita kotiin laukkukaupalla.

"Me ei voida olla ainoita, jotka näistä ramen-nuudeleista tykkää, eihän?" 

No, eihän me oltu, kuten Trustpilot sen kertoo. Jos haluat myös kokeilla mistä Redditissä puhutaan, niin laita loota tilaukseen.

 • Aidot maut suoraan Japanista!

  Aidot Japanilaiset nuudelit ovat harvinaisia Suomessa, ja kyllä, maku on ihan "toista maata" kuin normikaupassa. Meiltä saat uusimmat maut suoraan Japanista toimitettuna asuit Rovaniemellä tai Helsingissä.

 • Ohjeet suomeksi!

  Japanilaisissa rameneissa yleensä mausteita ei keitetä nuudeleiden kanssa ja nuudeleiden paksuudet vaihtelevat, kuten myös kypsennysaika! Mutta ei hätää, laitamme mukaan valmistusohjeet suomeksi. Kuka tahansa osaa tehdä nuudeleita!

 • Tyytyväisyystakuu!

  Meille on tärkeää että asiakas on tyytyväinen. Valitsemme ja pakkaamme tuottee huolella ja pyrimme toimittamaan ne positiivisesti yllättävällä nopeudella, mutta jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen otamme palautukset vastaan Helsinkiin.

1 / 3
 • Sujuva toimitus!

  Sujuvasti suoraan Japanista!

  Lähimpään Postin toimipisteeseen tai edustukseen, kuten R-Kioskiin, S- tai K-kauppaan.