Palautusoikeus ja tyytyväisyystakuu

Ramenkauppa tarjoaa tyytyväisyystakuun.

Jos et ole tyytyväinen, niin tee peruuttamisilmoitus helposti laittamalla sähköpostiviesti osoitteeseen customerservice@ramenkauppa.fi. Saat Postin osoitetarran palautusta varten.

Tuotteet tulee lähettää meille takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, niin ettei ne vahingoitu kuljetuksessa.

Asiakaspalautukset tulee lähettää osoitekortilla, jonka saat palautusilmoituksen yhteydessä sähköpostitse.

Palautukset lähetetään osoitteeseen: Asiakaspalautus, forDiners Oy, Radiokatu 17 B 31, 00240 Helsinki. Huom. Pyydä Postilta palautuskuitti ja säilytä se, sillä Postin asiakaspalautuksesta saatava pakettilähetysseurantatunnus on ainoa keino lähettämisen todistamiseksi.

Palautusten käsittely kestää noin 2 viikkoa - saat rahasi takaisin siltä osin kun tuotteet palautat.

Tarkemmin palautusehdot täältä.

  • Aidot maut suoraan Japanista!

    Aidot Japanilaiset nuudelit ovat harvinaisia Suomessa, ja kyllä, maku on ihan "toista maata" kuin normikaupassa. Meiltä saat uusimmat maut suoraan Japanista toimitettuna asuit Rovaniemellä tai Helsingissä.

  • Ohjeet suomeksi!

    Japanilaisissa rameneissa yleensä mausteita ei keitetä nuudeleiden kanssa ja nuudeleiden paksuudet vaihtelevat, kuten myös kypsennysaika! Mutta ei hätää, laitamme mukaan valmistusohjeet suomeksi. Kuka vain osaa tehdä nuudeleita!

  • Tyytyväisyystakuu!

    Meille on tärkeää että asiakas on tyytyväinen. Valitsemme ja pakkaamme tuottee huolella ja pyrimme toimittamaan ne positiivisesti yllättävällä nopeudella, mutta jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen otamme palautukset vastaan Helsinkiin.

1 / 3