Yaki Natsu yakisoba nakeilla - vaihtelua grilliin helposti ja nopeasti

Yaki Natsu yakisoba nakeilla - vaihtelua grilliin helposti ja nopeasti

Tällä kertaa esittelyssä Yaki Natsu yakisoba nakeilla. Taattu vaihtelu grilliin helposti ja nopeasti!

Ainekset (yksi annos tai lisuke kahdelle)

Pieni vihreä paprika 1 kappale
Hyvälaatuisia nakkeja 2 kappaletta (~80 grammaa)
Porkkana 1 kappale (noin 40 grammaa)
Maustettu merilevä 5 kappaletta
Yaki Natsu yakisoba 1 kappale
QP majoneesi 1 kappale
Katsuo Bushi 1 pussi


Valmistus

Aloita valmistelemalla. Siivuta nakki vinosti sopiviksi suupaloiksi, pilko paprika pieneksi, siivuta porkkana tikuiksi, ota sakset ja pilko nori, eli merilevä.

Lisää loraus öljyä grillin parilalle. Aloita paistaminen kovista kasviksista: porkkana ensin. Porkkanan jälkeen voit laittaa nakkisiivut parilaan, ja lisätä paprikan.

Kunhan ainekset ovat kypsentyneet hetken, siirtele keskelle aukko yakisoba nuudelipakkaa varten. Lisää nuudelipakan päälle hieman vettä. Anna veden höyrystyä ja tehdä tehtävönsä: lisää rauhassa vettä vähän kerrallaan kunnes nuudelit alkavat aueta.

Kun yakisoba nuudelit alkavat olla kypsät, lisää mausteet. Kääntele mausteet hellästi nuudelien joukkoon. Sekoita kaikki ainekset.

Viimeistelyn aika. Ripottele Katsuo Bushi hiutaleet annoksen päälle, ja laske merilevä siivut. Kruunaa kokonaisuus aidolla japanilaisella QP majoneesilla. Nauti!

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.

  • Aidot maut suoraan Japanista!

    Meiltä löydät uusimmat maut suoraan Japanista toimitettuna, asuit Helsingissä tai vaikka Nuorgamissa. Aidot japanilaiset nuudelit ovat harvinaisia Suomessa. Näissä maku on ihan toista maata kuin normikaupan hyllystä.

  • Ohjeet suomeksi!

    Japanilaisissa rameneissa yleensä mausteita ei keitetä nuudeleiden kanssa ja nuudeleiden paksuudet vaihtelevat, kuten myös kypsennysaika! Mutta ei hätää, laitamme mukaan valmistusohjeet suomeksi. Kukatahansa osaa tehdä nuudeleita!

  • Tyytyväisyystakuu!

    Meille on tärkeää että asiakas on tyytyväinen. Valitsemme ja pakkaamme tuottee huolella ja pyrimme toimittamaan ne positiivisesti yllättävällä nopeudella, mutta jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen otamme palautukset vastaan Helsinkiin.