Tällä kertaa esittelyssä Yaki Natsu yakisoba nakeilla. Taattu vaihtelu grilliin helposti ja nopeasti!
Ainekset (yksi annos tai lisuke kahdelle)
Pieni vihreä paprika | 1 kappale |
Hyvälaatuisia nakkeja | 2 kappaletta (~80 grammaa) |
Porkkana | 1 kappale (noin 40 grammaa) |
Maustettu merilevä | 5 kappaletta |
Yaki Natsu yakisoba | 1 kappale |
QP majoneesi | 1 kappale |
Katsuo Bushi | 1 pussi |
Valmistus
Aloita valmistelemalla. Siivuta nakki vinosti sopiviksi suupaloiksi, pilko paprika pieneksi, siivuta porkkana tikuiksi, ota sakset ja pilko nori, eli merilevä.
Lisää loraus öljyä grillin parilalle. Aloita paistaminen kovista kasviksista: porkkana ensin. Porkkanan jälkeen voit laittaa nakkisiivut parilaan, ja lisätä paprikan.
Kunhan ainekset ovat kypsentyneet hetken, siirtele keskelle aukko yakisoba nuudelipakkaa varten. Lisää nuudelipakan päälle hieman vettä. Anna veden höyrystyä ja tehdä tehtävönsä: lisää rauhassa vettä vähän kerrallaan kunnes nuudelit alkavat aueta.
Kun yakisoba nuudelit alkavat olla kypsät, lisää mausteet. Kääntele mausteet hellästi nuudelien joukkoon. Sekoita kaikki ainekset.
Viimeistelyn aika. Ripottele Katsuo Bushi hiutaleet annoksen päälle, ja laske merilevä siivut. Kruunaa kokonaisuus aidolla japanilaisella QP majoneesilla. Nauti!