5 syytä valita aidot japanilaiset ramen-nuudelit

Julkaistu

Mausteet ovat aitojen ramen-nuudelien erikoisuus

Ramenkaupan valikoimasta mausteet lisätään lähes aina kulhoon. Kulhoon mausteet lisättäessä ramen-nuudelien keitinvesi kaadetaan ensin, jonka jälkeen vasta valmiit nuudelit asetetaan kulhoon.

Aidoissa japanilaisissa nuudeleissa kulhoon laitettava mauste on usein hyvin rikas, erilaisista liha- ja kalauutteista koostuva. Paras maku syntyy, kun liemi valmistetaan nuudelien keitinveteen.

Aitojen japanilaisten ramen-nuudelien laatu on omaa luokkaansa

Japanissa valmisnuudelit kilpailevat melkein joka kulmasta löytyvän ramen ravintolan kanssa. Tämän lisäksi valikoima on todella laaja ja vaihtoehtoja kymmeniä, satoja.

Ramen-nuudeli valmistajat kilpailevat kovaa vaativien japanilaisten kuluttajien suosiosta.

Nuudelien rakenne on ilahduttava ja vie makuelämyksen uudelle tasolle

Nuudelit ovat melko ohuita, eivätkö nuudelit ime nestettä itseensä. Ramen nuudeleita keitetään noin 3 minuuttia, mutta toki riippuen nuudelin paksuudesta. Ramen nuudeleita syödessä liemi ryystetään nuudelien mukana kulhosta.

Ramen nuudelit ovat ruokaisia, ja höystettynä muodostavat aterian

Annoskoot vaihtelevat 80 - 110 gramman valillä, kun kaupan pussinuudelit usein ovat 55 grammaa. Lisää kananmuna, ehkä maissia, ruohosipulia ja jopa possua, ja sinulla on tässä tukeva annos joka vie kielen mennessään.

Ulkonäöltään ramen-nuudeli annos on sarjassaan esteettinen

Nuudeleita on hyvin mone tyyppisiä, mutta yhtäkaikki, japanilainen tapa tehdä sekä pakkauksesta että valmiista annoksesta herkullisen näköinen kantaa läpi linjan. Arjen juhlaa!

ramen nuudeli ramenkauppa

Tutustu tästä valikoimaan!

0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista