Ramen-nuudelien valmistus

Julkaistu

Ramen-nuudelit ovat helppoja ja nopeita valmistaa! Tässä perusohje, jonka mukaan maukas ramen-nuudeli annos syntyy hetkessä.

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan. Normaalisti noin 4,5dl per ramen-nuudeli annos.

2. Kun vesi kiehuu, niin lisää ramen-nuudelit kattilaan. Kiehuta nuudeleita noin 3 minuuttia, ja sekoita välillä.

3. Lisää mauste mausteliemi ramen-kulhoon (eli lautaselle, josta aiot ramen -nuudelit nauttia). Kaada lähes kaikki keitinvesi ja sekoita liemi. Kaada kypsät ramen-nuudelit liemee lopun veden kanssa.

4. Lisää lisukkeet, kuten kananmuna, kevätsipuli, maissi ja possunkylki ja nauti!

    Nauti nuudelit kuin japanilaiset ja tee makumatka Japaniin! Osa ramen-nuudeleista voidaan myös valmistella hieman uniikimmalla otteella, kuten Nissin Chikin ramen. 

    ramen-nuudeli kulho

    Japanilaiset myös nauttivat usein ramen-nuudelit lisäämällä kananmuna raakana kulhoon kypsymään! Tekniikka vaatii kyllä oikean ramen-kulhon, joka pitää hyvin lämpöä, sekä kelmun alla kypsytyksen.

    0 kommenttia

    Jätä kommentti