Ramen-nuudelien valmistus

Ramen-nuudelien valmistus

Ramen-nuudelit ovat helppoja ja nopeita valmistaa! Tässä perusohje, jonka mukaan maukas ramen-nuudeli annos syntyy hetkessä.


1. Laita vesi kiehumaan kattilaan. Normaalisti noin 4,5dl per ramen-nuudeli annos.

2. Kun vesi kiehuu, niin lisää ramen-nuudelit kattilaan. Kiehuta nuudeleita noin 3 minuuttia, ja sekoita välillä.

3. Lisää mauste mausteliemi ramen-kulhoon (eli lautaselle, josta aiot ramen -nuudelit nauttia). Kaada lähes kaikki keitinvesi ja sekoita liemi. Kaada kypsät ramen-nuudelit liemee lopun veden kanssa.

4. Lisää lisukkeet, kuten kananmuna, kevätsipuli, maissi ja possunkylki ja nauti!

  Annos syntyy hetkessä ja on helppo tuunata!

  Kirjoita kommentti

  Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.

  • Aidot maut suoraan Japanista!

   Meiltä löydät uusimmat maut suoraan Japanista toimitettuna, asuit Helsingissä tai vaikka Nuorgamissa. Aidot japanilaiset nuudelit ovat harvinaisia Suomessa. Näissä maku on ihan toista maata kuin normikaupan hyllystä.

  • Ohjeet suomeksi!

   Japanilaisissa rameneissa yleensä mausteita ei keitetä nuudeleiden kanssa ja nuudeleiden paksuudet vaihtelevat, kuten myös kypsennysaika! Mutta ei hätää, laitamme mukaan valmistusohjeet suomeksi. Kukatahansa osaa tehdä nuudeleita!

  • Tyytyväisyystakuu!

   Meille on tärkeää että asiakas on tyytyväinen. Valitsemme ja pakkaamme tuottee huolella ja pyrimme toimittamaan ne positiivisesti yllättävällä nopeudella, mutta jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen otamme palautukset vastaan Helsinkiin.