Nuudeli kuin nuudeli - missä ero?

Nuudeli kuin nuudeli - missä ero?

Kaikki ostaa kaupasta pikanuudeleita. Riisin vaihteluksi wokkiin. Miksi ei pekonin kanssa aamupalaksi. Hyvää kaikki tyynni.

Emme suosittele jättämään kaupan nuudeleita hyllyyn. Me avarramme mitä nuudelit ovat keittiössä. Aidot japanilaiset ramen-nuudelit ovat mitä parhain nopea lounas tai vaikka vaivaton välipala. Japanissa ramen-nuudelit tarjoillaan sekä pikanuudeleina kotona että tuoreena tuhansissa ravintoloissa lähes joka kadun kulmassa.

Ramen nuudelit ovat myös äärettömän tärkeä osa Japanin jälleenrakennusta toisen maailmansodan jälkeen. Japanin hävittyä maa kohtasi vuonna 1945 huonoimman riisisadon lähes puoleen vuosisataan. Yhdysvallat tuki maata ja täytti Japanin markkinat halvalla vehnällä. Venhä löysi tiensä leivän lisäksi Rameniin, ja japanilaisten sydämiin. Vaikka ruuan juuret vievät vuosisatojen päähän, on Ramen nykyisessä muodossaan tuore ilmiö vain 70 vuoden takaa.

Mutta takaisin asiaan. Miksi ramen-nuudeli eikä kaupan pussinuudeli? No, mihin tarkoitukseen haette nuudelia? Ramen-nuudelin erikoisuus on liemessä, rikkaissa ja syvissä mauissa.

Haetko uusia makuja? Uusia kokemuksia? Muistoja Japanista? Uusia tunteina? 

Jos vastasit kyllä yhteenkään kysymykseen, ramen on ratkaisusi.

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.

  • Aidot maut suoraan Japanista!

    Meiltä löydät uusimmat maut suoraan Japanista toimitettuna, asuit Helsingissä tai vaikka Nuorgamissa. Aidot japanilaiset nuudelit ovat harvinaisia Suomessa. Näissä maku on ihan toista maata kuin normikaupan hyllystä.

  • Ohjeet suomeksi!

    Japanilaisissa rameneissa yleensä mausteita ei keitetä nuudeleiden kanssa ja nuudeleiden paksuudet vaihtelevat, kuten myös kypsennysaika! Mutta ei hätää, laitamme mukaan valmistusohjeet suomeksi. Kukatahansa osaa tehdä nuudeleita!

  • Tyytyväisyystakuu!

    Meille on tärkeää että asiakas on tyytyväinen. Valitsemme ja pakkaamme tuottee huolella ja pyrimme toimittamaan ne positiivisesti yllättävällä nopeudella, mutta jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen otamme palautukset vastaan Helsinkiin.