Miten höystää ramen-nuudelit helposti? Alla resepti, jolla helposti höystät rameniin uutta säväytystä!
Ainekset (1 annos)
Nissin ramen-nuudeli oman maun mukaan |
1 kpl |
Pak Choi |
2 lehteä
|
Shiitake sieni |
1 kpl
|
Menma |
Sopivasti
|
Kananmuna |
1 kpl |
Valmistus
1. Keitä kananmuna mieleiseen kypsyyteen.
2. Keitä noin 4,5 desilitraa vettä sopivassa kattilassa.
3. Leikkaa Pak Choi suupaloiksi.
4. Viipaloi myös shiitake sienet sopiviksi paloiksi.
5. Lisää paksummat Pak Choi palat ja shiitake sienet kiehuvaan veteen noin minuutiksi.
6. Lisää menma ja ramen-nuudelit veteen.
7. Laita lämpö pienimmälle. Lisää kansi. Anna hautua noin 2 minuuttia.
8. Lisää mausteet kulhoon. Kaada keitinvettä kulhoon ja sekoita ramen-nuudelien liemi. Lisää loppu keitinvesi ja muut ainekset kattilasta kulhoon ramen-nuudelien mukana.
9. Halkaise kananmuna ja lisää kulhoon. Olet valmis nauttimaan!
Ja on muuten hyvää! Ruokaisemmaksi annos muuttuu kun lisäät maissia ja possunkylkeä. Kuitenkin ilmankin menee, erityisesti jos kevyempi tyyli nauttia kuulostaa hyvältä!