Lähde makumatkalle Japaniin ja hanki makua elämään

Lähde makumatkalle Japaniin ja hanki makua elämään

Ruoanlaitto pienessä taloudessa on yksitoikkoista. Reseptisivut pullistelevat maukkaita reseptejä. Oma jääkaappi kumisee tyhjyyttään.

Kauppaan mennessä ei taaskaan tullut tehtyä ostoslistaa. Sitä tulee helposti ihmettelemään, jos jokin liha olisi tarjouksessa. Sen jälkeen keksitään mitä siitä tehdään. Vai tehdäänkö kuitenkin vaan valmiiksi maustettuja siipiä.

Monesti maut ovat pienessä taloudessa kaukana. Ei likikään kaikilla ole mahdollisuutta pitää arsenaalia mausteita ja raaka-aineita kaapissa. Tai sitten aikaa häärätä tuntia paria keittiössä. Puolikkaat maustepurkit vanhevat, koska annoksia tulee laitettua yksi tai muutama kerralla.

Tuttu tilanne.

Pienessä taloudessa arki menee helposti yksitoikkoiseksi. Kevään etätyöputken aikana yhdelle jos toiselle on tullut tutuksi jatkaa aamupalaleivät myös lounaaksi, jopa illalliseksi. Sanonta “mautonta” pitää sisällään yhden sanan, mutta paljon asiaa.

Asian ei tarvitse olla näin. Voimme nauttia hyvästä, helposta ja eksoottisesta ruuasta. Ja paras puoli hyvissä, helpoissa ja eksoottisissa annoksissa? Maku.

Maut lautasella tuo makua elämään. Kun lautasella on makua, lautasella on jotain muutakin kuin kaloreita. Kalorit pitävät elossa. Maut pitävät pirteänä.

Siinä Ramenkaupan missio - tuomme hyviä, helppoja ja eksottisia makuja elämään.

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.

  • Aidot maut suoraan Japanista!

    Meiltä löydät uusimmat maut suoraan Japanista toimitettuna, asuit Helsingissä tai vaikka Nuorgamissa. Aidot japanilaiset nuudelit ovat harvinaisia Suomessa. Näissä maku on ihan toista maata kuin normikaupan hyllystä.

  • Ohjeet suomeksi!

    Japanilaisissa rameneissa yleensä mausteita ei keitetä nuudeleiden kanssa ja nuudeleiden paksuudet vaihtelevat, kuten myös kypsennysaika! Mutta ei hätää, laitamme mukaan valmistusohjeet suomeksi. Kukatahansa osaa tehdä nuudeleita!

  • Tyytyväisyystakuu!

    Meille on tärkeää että asiakas on tyytyväinen. Valitsemme ja pakkaamme tuottee huolella ja pyrimme toimittamaan ne positiivisesti yllättävällä nopeudella, mutta jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen otamme palautukset vastaan Helsinkiin.