Ramenkauppa käynnistyi uudelleen - Viikkokirje #1

Ramenkauppa käynnistyi uudelleen - Viikkokirje #1

Ramenkauppa käynnistettiin uudelleen noin kaksi viikkoa
sitten. Aloimme toimeen heti, kun Japan Post ilmoitti ottavansa jälleen lähetyksiä vastaan. Testilähetysten jälkeen teimme ensimmäisen tilauksen tukkurille ja laitoimme Ramenlootan myyntiin.

Ja miksi sait tämän viestin? Olet postituslistallamme, kiitos paljon siitä. Jaamme uudelleenkäynnistyksen ja Ramenkaupan tuoreimmat kuulumiset loppuviikosta näissä viikkokirjeissä. Viikkokirjeet eivät ole sävyltään kovin kaupallisia, vaan ehkä enemmän päiväkirjamaisia. Kukapa tietää, ehkä jonakin päivänä nämä kirjeet muodostavat blogin tai mielenkiintoisen historiikin Suomen ensimmäiseen ja ainoaan japanilaisiin nuudeleihin erikoistuneeseen kauppaan. Haluamme teidät, asiakkaamme, mukaan tälle matkalle.

Uudelleenkäynnistys onnistui hienosti. Ensimmäinen erä
tuotteita onnistuttiin myymään loppuun ja tilaukset lähtivät viime viikolla kohti Suomea ja japanilaisten herkkujen ystäviä. Oli mahtavaa, että niinkin moni asiakkaistamme oli odottanut aitoa ramenia ja yakisobaa näinkin kuumeisesti. Kiitos siitä!

Alla kuva pakatuista lootista Osakasta.

Ensimmäinen toimituserä

Lähetimme alkuviikolla hakemuksen IOSS (import one stop
shop) käyttäjäksi. IOSS on arvonlisäveron maksamisen erityisjärjestelmä, jonka tarkoitus on tehdä asiakkaidemme asioinnista helpompaa. Kunhan järjestelmä on käytössämme, niin voimme kerätä arvolisäveron kassalla. Ostosten tekeminen sen jälkeen on kuin missä tahansa suomalaisessa verkkokaupassa. Mutta, koska aiheeseen liittyy byrokratiaa, niin ei kannata pidättää hengitystä milloin tämä onnistuu. Arviomme on alkuvuosi 2023.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä: kirkastimme mikä
Ramenkaupan tarkoitus on. Nyt uudelleenkäynnistettynä meidän tehtävämme ei ole enää sama kuin koronavuosina. Japani on auki vierailijoille, ja makumatkan Japaniin voi tehdä myös lentämällä. Mutta, hyvät asiat ovat yksinkeritaisia. Meidän tehtävämme on tuoda aidot japanilaiset nuudelit ja herkut helposti asiakkaillemme, joita todennäköisesti ei löydä mistään muualta kuin meiltä ja paikan päältä Japanista.

Onhan se aika paljon helpompaa tilata netistä kuin lentää Japaniin.

Näihin tunnelmiin toivotamme mukavaa loppuviikkoa!

  • Aidot maut suoraan Japanista!

    Meiltä löydät uusimmat maut suoraan Japanista toimitettuna, asuit Helsingissä tai vaikka Nuorgamissa. Aidot japanilaiset nuudelit ovat harvinaisia Suomessa. Näissä maku on ihan toista maata kuin normikaupan hyllystä.

  • Ohjeet suomeksi!

    Japanilaisissa rameneissa yleensä mausteita ei keitetä nuudeleiden kanssa ja nuudeleiden paksuudet vaihtelevat, kuten myös kypsennysaika! Mutta ei hätää, laitamme mukaan valmistusohjeet suomeksi. Kukatahansa osaa tehdä nuudeleita!

  • Tyytyväisyystakuu!

    Meille on tärkeää että asiakas on tyytyväinen. Valitsemme ja pakkaamme tuottee huolella ja pyrimme toimittamaan ne positiivisesti yllättävällä nopeudella, mutta jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen otamme palautukset vastaan Helsinkiin.